Šaht poklopci

MEIERGUSS šaht poklopci od livenog gvožđa ili kombinacije livenog gvožđa i betona, za klase opterećenja do F900 u skladu sa EN 124 standardom. Uz različit dizajn poklopaca koji su dostupni u dva oblika, u ponudi su i verzije sa ventilacijom ili bez nje, opcijom zaključavanja i samonivelacije.

Slivne rešetke za šahte

MEIERGUSS slivne rešetke garantuju visoke performanse, zahvaljujući velikim otvorima. Izrađuju se od livenog gvožđa i u kombinaciji beton/liveno gvožđe, za sve klase opterećenja do F 900 u skladu sa EN 124 standardom.

MEIERGUSS ulične slivne rešetke

MEIERGUSS ulične slivne rešetke. Izrađuju se od livenog gvožđa u obliku kvadrata ili pravougaonika. Za sve klase opterećenja do F 900 u skladu sa EN 124 + DIN 1229 standardom.

Mostni slivnici

MEIERGUSS je neprikosnoven u izradi mostnih slivnika. Različitih dimenzija, prečnika, sa podesivim visinama i pokretnim gornjim delom i zaključavanjem, za klase opterećenja D400 u skladu sa EN 124 standardom.

Rešetke za zaštitu drveća

MEIERGUSS misli na svoju okolinu, kompletno sistemsko rešenje za zaštitu drveća. U dva oblika, različitih dimenzija i podesivim unutrašnjim prečnikom.