Firma HSG Hydrosol Group nudi Vam veliki izbor opreme za kupatilo, vodovodnog i kanalizacionog materijala vodećih svetskih proizvođača. Sa radom smo počeli 2012. godine, a pored uvoza i veleprodaje vodovodnog i kanalizacionog materijala, oblast našeg delovanja obuhvata projektovanje i kompletnu tehničku podršku.

Sa težnjom da našem tržištu ponudimo najkvalitetniji i najpristupačniji materijal za vodovod i kanalizaciju, opredelili smo se za saradnju sa istaknutim firmama u ovoj oblasti kao što su: MEA, KESSEL, LINBERG, RONN, ATT i HAGO.

Osnovnu liniju proizvoda i usluga firme HSG čine:

• slivnici za kupatila (tačkasti, linijski, zidni)
• slivnici i slivničke rešetke za kuhinje od inox-a
• krovni slivnici
• slivnici za žardinjere
• slivničke rešetke za spoljnu ugradnju od polimerbetona i poliestera ojačanog staklenim vlaknima
• nepovratne klapne za sudopere
• nepovratne klapne za kanalizaciju
• slivnici za kupatilo
• separatori masti za kuhinje
• male pumpne stanice za kanalizaciju
• separatori ulja i lakih naftnih derivata
• mehaničko-biološka postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda

Kao zastupnici vodećih firmi u ovoj oblasti možemo da ponudimo vrhunski kvalitet proizvoda po pristupačnim cenama. Brendovi kao što su KESSEL i MEA u svom proizvodnom programu imaju visoko kvalitetnu opremu koja uglavnom tretira upotrebljenu vodu kroz odvodnju/drenažu i distribuciju/prepumpavanje u objektima različitih namena.

Linijski kanali nemačkog proizvođača MEA izrađeni su od izuzetno kvalitetnog polimer-betona i poliestera (GRP) za odvodnju atmosferskih voda. Linijski kanali mogu biti bez i sa kaskadnim i kontinuiranim padom. Različite vrste kanala mogu se koristiti za različita saobraćajna opterećenja, od A15 do F900. Rešetke mogu izrađene od livenog gvožđa, pocinkovanog lima, inox-a ili plastike.

Slivnici za kupatila nemačkog proizvođača KESSEL, najmoderniji su u svojoj klasi, a mogu biti tačkasti, linijski i zidni. Slivnici su izuzetnog kvaliteta i dugog veka trajanja. Telo slivnika izrađeno je od polipropilena ili ecoguss-a (polimer koji je alternativa livenom gvožđu), a rešetka može biti izrađena od inox-a, plastike ili predviđena za ispunu po želji kupca.

Slivnici za kupatila mogu biti tačkasti, linijski ili zidni. Linijske slivnike, tj. kanalice za tuš kabine odlikuje mala dubina ugradnje, kao i dvostruko lice. Isti slivnik može imati ili poklopac od inox-a ili taj isti poklopac može biti ispunjen materijalom po želji kupca. Zidni slivnici, pored različitog dizajna, mogu imati i različite oblike osvetljenja.

Iz naše ponude posebno izdvajamo nepovratne klapne za sudopere i lavaboe nemačkog proizvođača KESSEL koji su veoma efikasno rešenje za sprečavanje povratne vode u kuhinjama i kupatilima u domaćinstvu. Od istog proizvođača nudimo i nepovratne klapne za kanalizaciju unutar objekta koje mogu biti sa ili bez automatike. Glavna prednost ovih proizvoda je što mogu i naknadno da se ugrade. Pored toga, nudimo i nepovratne klapne za kanalizaciju unutar objekta, sa ili bez automatike.

Sa ponosom predstavljamo i druge proizvode renomiranog nemačkog proizvođača KESSEL:

• krovni slivnici i slivnici za žardinjere izrađeni od ECOguss-a sa kapama u više modela
• prepumpna stanica za podrumske prostorije sa slivnikom, nepovratnom klapnom i prepumpavanjem kanalizacije iz objekta u spoljašnju kanalizacionu mrežu
• male pumpne stanice za upotrebljenu vodu iz WC školjki, tuš kabina, lavaboa, veš mašina
• separatori masti za kuhinje sa kompletnom automatikom.

Proizvođač koga, takođe, zastupamo LINBERG, u svom proizvodnom programu ima veliki dijapazon separatora masti, ulja i lakih naftnih derivata za podzemnu ugradnju, kao i mehaničko-bioloških postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda izrađenih kako od PE-HD, tako i od armiranog betona.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i znanju, kao i konstantnom radu na usavršavanju našeg tima, klijentima možemo da ponudimo najbolju tehničku podršku. Posebno ističemo da posedujemo sve potrebne licence za bavljenje ovim poslom, odnosno projektovanje hidrotehničkih instalacija. Pod pojmom projektovanja podrazumeva se izrada projekata za individualne i javne objekte visokogradnje, zatim stambene objekte, hotele, škole i vrtiće, kao i privatne objekte.

Preduzeće HSG Hydrosol Group ostvarilo je uspešnu saradnju sa:

– velikim brojem građevinskih firmi
– privatnim izvođačima radova
– arhitektama i projektantima hidrotehničkih instalacija
– investitorima

HSG Hydrosol Group – oprema za kupatila vodećih svetskih proizvođača!

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 08 -16h

HSG Hydrosol Group, Beograd.